Dieta FIT

Cały tydzień


  1. Lekkie kremy warzywne z dodatkiem mięs chudych, zazwyczaj drobiowych.
  2. Posiłek mięsny bazujący na chudym mięsie, podany z lekkimi dodatkami, pozbawiony węglowodanów. Mięsa podane z surówkami przygotowanymi z warzyw niestrączkowych.
  3. Porcja węglowodanów podana z niewielką porcją białka z mięs lub chudego nabiału, pozbawiona tłuszczu, lekkostrawna.
  4. Mieszanka dobrze trawionych składników węglowodanowych z dodatkiem owoców.
  5. Opcja 1800kcal: Dodatkowy posiłek węglowodanowy z dodatkiem owoców
  • MAKRO:
  • 1. 1500KCAL BIAŁKO 110-115G; WĘGLOWODANY 125-130G; TŁUSZCZE 55-60G;
  • 2. 1800KCAL BIAŁKO 115-120G; WĘGLOWODANY 180-185G; TŁUSZCZE 55-60G;