Cały tydzień
- Lekkie kremy warzywne z dodatkiem mięs chudych, zazwyczaj drobiowych.
- Posiłek mięsny bazujący na chudym mięsie, podany z lekkimi dodatkami, pozbawiony węglowodanów. Mięsa podane z surówkami przygotowanymi z warzyw niestrączkowych.
- Porcja węglowodanów podana z niewielką porcją białka z mięs lub chudego nabiału, pozbawiona tłuszczu, lekkostrawna.
- Mieszanka dobrze trawionych składników węglowodanowych z dodatkiem owoców.
- Opcja 1800kcal: Dodatkowy posiłek węglowodanowy z dodatkiem owoców
- MAKRO:
- 1. 1500KCAL BIAŁKO 110-115G; WĘGLOWODANY 125-130G; TŁUSZCZE 55-60G;
- 2. 1800KCAL BIAŁKO 115-120G; WĘGLOWODANY 180-185G; TŁUSZCZE 55-60G;