Dieta sportowa RDK wysokobiałkowa

Cały tydzień

  1. Tłuste kremy warzywne z dodatkiem mięs drobiowych chudych i produktów wysokokalorycznych lub śniadanie jajeczne z dodatkami zdrowych tłuszczy
  2. Posiłek mięsny bazujący na tłustym mięsie podany z wysokokalorycznymi sosami, pozbawiony węglowodanów. Mięsa podane z surówkami przygotowanymi z warzyw niestrączkowych.
  3. Posiłek wysokobiałkowy, bazujący na mięsie chudym w dużej porcji, podany z sosami niskokalorycznymi i świeżymi warzywami (opcja 3000kcal x2).
  4. Wysokokaloryczny deser, na bazie mieszanki śmietan, nabiałów oraz dobrej jakości odżywek białkowych.
  • MAKRO
  • 1. 2400KCAL BIAŁKO 155-160G; WĘGLOWODANY 20-25G; TŁUSZCZE 170-175G;
  • 2. 3000KCAL BIAŁKO 220-225G; WĘGLOWODANY 25-30G; TŁUSZCZE 210-215G;
  • 3. 1500KCAL BIAŁKO 95-100G; WĘGLOWODANY 15-20G; TŁUSZCZE 115-120G;