Dieta zbilansowana

Cały tydzień

  1. Lekkie kremy warzywne z dodatkiem mięs chudych, zazwyczaj drobiowych lub śniadanie jajeczne z dodatkami zdrowych tłuszczy
  2. Posiłek mięsny bazujący na tłustym mięsie, podany z wysokokalorycznymi sosami, pozbawiony węglowodanów. Mięsa podane z surówkami przygotowanymi z warzyw niestrączkowych oraz duża porcja węglowodanów min. ryże, kasze oraz makarony pełnoziarniste.
  3. Posiłek mięsny bazujący na chudym mięsie, podany z dużą porcją warzyw oraz węglowodanami bez dodatku tłuszczów.
  4. Bez cukrowy deser wysokobiałkowy.
  5. Opcja 3000kcal: Porcja węglowodanów podana z niewielką porcją białka z mięs lub chudego nabiału, pozbawiona tłuszczu, lekkostrawna.
  • Makro
  • 1. 2400KCAL BIAŁKO 125-130G; WĘGLOWODANY 140-150G; TŁUSZCZE 140-145G;
  • 2. 3000KCAL BIAŁKO 180-185G; WĘGLOWODANY 215-220G; TŁUSZCZE 150-155G;